Igepa evalueert continu zijn bedrijfsprocessen en binnen dit logistiek proces stellen wij onze transportstructuur met eigen Igepa-chauffeurs en de kwaliteit van de verpakking voorop.

Binnen de afdeling Sign & Display pleiten wij voor een complete verpakking van de plaatmaterialen. De platen worden volledig verpakt in karton en afhankelijk van de grootte van de bestelling worden deze op speciaal uitgeruste karren of speciaal ontworpen pallets vervoerd. Dit vervoer op pallets heeft als voordeel dat de bestelling met de reachtruck in één keer kan gelost worden.

Deze speciaal ontworpen pallets brengen een extra kost met zich mee en in functie van een kostenoptimalisatie rekenen wij op jullie medewerking. Wij leveren onze bestellingen op deze pallets en wensen, via een kosteloze ophaling, deze pallets opnieuw te integreren in ons logistiek proces. Op die manier krijgen deze pallets een tweede leven en bouwen wij samen aan een duurzame toekomst.

Praktisch volstaat het om een e-mailtje te sturen naar returnyourpallets@igepa.be en binnen de 24u ontvangt u een antwoord met de timing waarop wij de pallets komen ophalen. Dank om de pallets wat te verzamelen zodat de ophaling vlot kan gebeuren.

Voor bijkomende informatie of inlichtingen kan u steeds terecht bij uw vertegenwoordiger.