OMDAT ALLE KLIMAATINSPANNINGEN TELLEN, KAN IEDEREEN EEN VERSCHIL MAKEN

De bewustwording van de klimaatverandering neemt toe en velen vragen zich af of hun dagelijkse activiteiten een verschil maken. Ons antwoord is ongetwijfeld ja.

CO2-neutraal kantoorpapier dankzij CO2-compensatie - zelfs met de meest rigoureuze maatregelen is een deel van de CO2-uitstoot onvermijdelijk in elk productieproces. Om een product toch CO2-neutraal te kunnen verkopen, investeren bedrijven in milieuprojecten die de CO2-uitstoot op wereldschaal helpen verminderen en zo de hoeveelheid CO2 compenseren die tijdens een productieproces en het transport van de goederen wordt uitgestoten.

In ons streven om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen en te voorkomen, en vanuit de overtuiging dat wij allemaal ons steentje moeten bijdragen, bieden wij een aantal kwaliteiten aan die CO2 neutraal zijn

new future

New Future Multi Neutral 

80 g/m² in A4 en A3, een multifunctioneel kantoorpapier met een mooie witheid, bovendien FSC® gecertificeerd en in het bezit van het Eco label. 

Bestel New Future Multi Neutral

nautilus

Nautilus Superwhite CO2 neutraal 

80 g/m² in A4 en A3, een 100% gerecycleerd kantoorpapier met de witheid van een niet-gerecycleerd papier, FSC® en Ecolabel. 

Bestel Nautilus Superwhite CO2 neutraal

color copy

Color Copy 

Van 80 tot en met 400 g/m² in A4 en A3, een CO2 neutraal kleurenlaserpapier dat voldoet aan alle milieucriteria.

Bestel Color Copy

Pergraphica

Pergraphica® 

Pergraphica® is Mondi's nieuwste ongestreken, full spectrum designpapier. De kenmerkende tinten en unieke oppervlakken voegen contrast, diepte en textuur toe aan de ontwerpen. Met zijn 3 witte tinten en twee oppervlaktes leent het assortiment zich perfect voor allerlei creatieve communicatie- en designprojecten.

Het Pergraphica® witte designgamma is beschikbaar in zowel lang- als breedlopend, op rollen en in verschillende folio- en digitale formaten (SRA3 en HP Indigo).

Bestel Pergraphica®