Onze partner, AtéCé Graphic Products, heeft een nieuwe serie vochtwater toevoegingsmiddelen ontwikkeld, die onder de merknaam Galaxy Greenline op de markt gebracht worden. Met deze nieuwe toevoegingsmiddelen is het mogelijk om zonder alcohol of met een sterk gereduceerd percentage isopropyl alcohol (IPA) te drukken. Een aantal van deze vochtwater toevoegingsmiddelen is zelfs vrij van het IPA vervangingsmiddel butyl glycol (BG), dat vanaf 1 januari 2021 niet meer gebruikt mag worden.

De nieuwe Galaxy Greenline vochtwater toevoegingsmiddelen dragen bij tot milieuvriendelijke(re) drukwerkproducties en minimaliseren tegelijkertijd nadelige gezondheidseffecten. Het hoeft geen betoog, maar het gebruik van de nieuwe toevoegingsmiddelen levert u alvast een stevige kostenbesparing op in onderhoud én service.

Tot slot, realiseert u met de nieuwe Galaxy Greenline producten een stabiel drukproces met een consistente hoge kwaliteits- en productiviteitsgraad. Een win-win in het kwadraat!

Meer info?
Contacteer uw Igepa contactpersoon en laat u uitgebreid informeren over de stappen die nodig zijn om met minder IPA te drukken. Of stuur een mailtje naar supplies@igepa.be