Igepa verdeelt sinds 1 juni 2018 de rasterwalsen van Cheshire Anilox Technology in de Belux. In haar niet aflatende zoektocht naar visionaire partners die mee vooruit blikken, verwelkomt Igepa technologische ontwikkelingen met open armen. En Cheshire Anilox Technology is de nieuwste telg in het rijtje. En niet zomaar de eerste de beste! 

Cheshire Anilox Technology produceert en ontwikkelt hoogwaardige laser gegraveerde Anilox walsen en sleeves voor flexo, UV, golfkarton en coating applicaties.

Reeds 25 jaar lang fabriceert Cheshire Anilox Technolgy superieure rasterwalsen voor de drukindustrie door gebruik  te maken van de meest geavanceerde laser en ceramic coating technologie. Bij het lasergraveerproces  speelt de combinatie van materialen een belangrijke rol waardoor de optimale kenmerken voor inktoverdracht bereikt worden. 

Het resultaat van deze revolutionaire technologie is ook Igepa niet ontgaan: onmiddellijk een beduidende kwaliteitsverbetering, een langere levensduur en verbeterde reinigingseigenschappen. Met Cheshire haalt Igepa ook de unieke geavanceerde Anilox technologieën aan boord zoals MaxFlo+,  speciaal ontwikkeld voor UV inkten, EasyFlo HD en TwinFlo.  De SealTec® speciale oppervlaktebehandeling zorgt voor een nog grotere bescherming enerzijds en een betere, nauwkeurige inktoverdracht anderzijds.


Meer vernemen over de toepassingsgebieden en talrijke voordelen die ook uw productieproces voortaan naar een hoger niveau kunnen tillen?
Contacteer Nathalie Vanhoutte, 0476/994.647 – nvanhoutte@igepa.be of wendt u tot uw commercieel vertegenwoordiger.