Igepa doet op 12 en 13 oktober mee aan LEVENSLOOP, een initiatief van de Stichting Tegen Kanker.

LEVENSLOOP is een internationaal concept en wordt ook in België door verschillende steden en gemeenten georganiseerd. In thuisbasis Aalter mag Igepa uiteraard niet ontbreken. We kennen allemaal wel iemand in wiens leven de strijd tegen kanker een grote rol speelt of gespeeld heeft. Die mensen willen we met ons engagement in de bloemetjes zetten en een warm hart onder de riem steken.

Concreet worden een aantal teams gevormd die elkaar in estafette aflossen op een parcours. Deze teams blijven 24 uur in beweging, een symbool voor de strijd tegen kanker die 24 uur op 24 het leven beheerst van wie ermee te maken krijgt. Daarnaast proberen deze teams op een creatieve manier om zo veel mogelijk fondsen te werven voor de Stichting tegen Kanker.

Igepa zet 3 teams in voor LEVENSLOOP, 60 personen in totaal. Op www.levensloop.be/relays/aalter-2013 werden ze geregistreerd onder de namen:

Deze namen verwijzen naar enkele van onze kernwaarden. De teams zijn op dit moment volop bezig met fondsenwerving via allerhande acties. U kan hen steunen in deze solidariteitsactie door een gift te doen via de vermelde website van Levensloop. Bedankt !