GRATIS WEBINAR — dinsdag 22/09/2020
Migratie naar Fogra 51/52 profielen

Door gebruik te maken van de Fogra profielen kunnen bestanden nauwkeuriger uitgewisseld worden. Een vlotte overstap naar Fogra 51/52 vraagt wat duiding want om kleurconsistentie te bereiken tussen ontwerp, proofing en productie is ‘meten is weten’ van kapitaal belang. De voorbije jaren verschenen heel wat nieuwere substraten met optische witmakers (OBA of Optical Brightener Agents) op de markt waardoor de huidige Fogra 39/47 standaard aan vernieuwing toe was.
 
Kortom, wilt u nieuwere substraten, bv. RAW papier, gebruiken en een voorspelbaar resultaat bereiken in kleurproef en printresultaat, dan dringt een aanpassing van het huidige systeem zich op. Meer en meer brand owners verwachten dan ook dat de nieuwe standaard gevolgd wordt.
 
De belangrijkste stappen ontdekt u tijdens een 45 minuten durend webinar.
 
Hoe Fogra 51/52 profilering correct toepassen?
  • Oudere meetapparatuur vormt een beperking bij het meten van media met optische witmakers. Heb ik nieuwe types meettoestellen nodig?
  • Welke aanpassingen gebeuren in de creatie?
  • Wat met prepress en workflow?
  • Wat met proofing en controle?
  • Wat met uw pers, perscurves voor stabiliteit, veelzijdigheid en kleurnauwkeurigheid?
Na dit webinar kunt u de normering feilloos integreren en sterk anticiperen op een hoogstaand printresultaat. Schrijf nu in en neem deel aan dit gratis interactief webinar dat doorgaat op dinsdag 22 september 2020 om 11u00.

 
Nog niet vertrouwd met het volgen van onze webinars?
Geen nood, een webinar is een online seminarie waarin u live een presentatie met beeld en geluid kunt volgen. U kan eveneens vragen stellen die zoveel mogelijk tijdens het webinar worden beantwoord. Enkele dagen voor aanvang van het webinar ontvangt u een mail met de link, paswoord en verdere instructies.
 
Heeft u collega’s of contactpersonen voor wie dit webinar een extra toegevoegde waarde kan betekenen? Aarzel niet om hen aan te sporen zich eveneens voor dit webinar te registreren.
 
Vragen of inlichtingen?
Contacteer Koen Degrande via webinar@igepa.be