Igepa spaart kost noch moeite om aan haar producten, diensten en technologieën een beduidende meerwaarde te koppelen door extra in te zetten op advies, support en opleiding. De Adobe Connect software maakt het makkelijker om onze klanten nog sneller en gerichter over zeer diverse onderwerpen te informeren via een webinar.

Een webinar is een online seminarie waarin live een presentatie met beeld en geluid kan gevolgd worden. De onderwerpen van onze webinars kunnen zeer divers zijn net zoals onze producten, diensten en software.

Waarin onderscheidt een Igepa webinar zich van een ‘gewoon’ seminarie?  Enkele voordelen in een nutshell:

  • Webinars volgt u op een locatie naar keuze
  • Webinars besparen u lange reistijden en hoge reiskosten
  • Webinars zijn live en interactief
  • Webinars richten zich op een tijdsspanne van max 45 min
  • Webinars bevorderen het snel leren en begrijpen

Nog niet vertrouwd met het volgen van een Igepa webinar?

Geen nood, doe de proef op de som en neem, net zoals alle online deelnemers, gewoon plaats achter je computer of tablet om u de nieuwe informatie gratis en snel eigen te maken. Na inschrijving, ontvangt u enkele dagen voor aanvang van het webinar een mail met link, paswoord en verdere instructies.

Wist u trouwens dat Igepa aan het einde van een webinar soms een tijdelijke aanbieding of kortingscode voorziet en u na het volgen van een webinar ook de integrale presentatie ontvangt?

Kortom, wilt u op de hoogte blijven van onze webinars en opleidingen? Contacteer ons via webinar@sagam.eu.