Drukkerij Jobert verankert zich stevig in het grafisch landschap.

Drukkerij Jobert, op en top familiebedrijf, is door de jaren heen stevig geëvolueerd. Het kloppend hart van Jobert situeert zich in Wingene waar het bruist van vakmanschap en creativiteit. Met meer dan 40 jaar ervaring op hun palmares speelt drukkerij Jobert sterker dan ooit mooie troeven uit: persoonlijk klantencontact, flexibele service, perfecte kwaliteit, stipte levering en een prima prijs/kwaliteitsverhouding. En dat toont aan dat Jobert rotsvast gelooft en focust op de toekomst, ondanks de huidige precaire marktsituatie. 

Drukkerij Jobert, gespecialiseerd in het drukken en afwerken van reclame- en handelsdrukwerk, heeft recentelijk fors geïnvesteerd in de uitbreiding van haar machinepark enerzijds en de verbreding van haar all-in dienstverlening anderzijds. “Nu kunnen we nog sneller en beter inspelen op de vraag van onze klanten en ook onze full service uitbreiden naar collega drukkers en reclamebureaus”, stelt een tevreden Tom ‘t Kint, zaakvoerder van Jobert. Tom windt er geen doekjes rond: ” In tijden waarin de concurrentie bikkelhard is, is het uitermate belangrijk onafgebroken te blijven investeren in nieuwe technologieën waarbij groeipotentieel binnen nieuwe doelgroepen prangender is dan ooit!”

De daad bij het woord…

Met de aanschaf van een Duplo DuSense, een Vivid Matrix foliemachine en een digitale stansmachine, kan nu ook naast het klassieke drukwerk zonder moeite ingezet worden op de verfraaiing van een brede waaier aan drukwerk. Lamineren, foliedruk en spot-UV vernis zijn diverse veredelingstechnieken waarmee  Jobert nog mooier, hipper én verfijnder kwaliteitsdrukwerk kan afleveren. “De Duplo DuSense stelt ons in staat duidelijk het verschil te maken. De 3D spot-UV vernis prikkelt, resulteert in een wow-effect en geeft het digitaal drukwerk een sprankeltje pure magie waarbij de toverwoorden nauwkeurigheid, gebruiksvriendelijkheid en kostenefficiëntie inherent zijn aan de Duplo DuSense. Eentje die met vlag en wimpel slaagt om elke creatie een betoverende uitstraling te geven”, stelt Tom.  En ook over de foliemachine niets dan lof: “De Matrix laminator is uiterst snel in te stellen, eenvoudig in gebruik en zeer onderhoudsvriendelijk waardoor we in staat zijn elke job in enkele minuten af te werken”.

Kortom, veel glitter en glamour die zich per direct ook vertaalde naar een aanstekelijk enthousiasme bij onze equipe op de werkvloer”, glundert het boegbeeld bij drukkerij Jobert.

Het plaatje is voorlopig compleet en de toon voor de toekomst gezet!

Duidelijk en overzichtelijk advies

Het slotwoord van Tom is krachtig én gevat: “Een perfecte analyse van onze behoeften en een correct uitgewerkt voorstel zijn cruciale pijlers voor onze investeringsbeslissingen. Voeg daarbij een feilloze integratie en een duidelijke on-the-job training en dan is het logisch dat we nieuwe investeringen steevast aftoetsen bij onze vertrouwde partner Igepa”.

Ook interesse om kwaliteitsdrukwerk op maat van uw creativiteit naar een hoger niveau te tillen?  

Check www.igepa.be of contacteer jlatte@igepa.be voor een demo in onze showroom.