De Inhaker
Dit is hét moment om in te haken

De “inhaker” staat voor een compleet “nieuw” mobiel en gebruiksvriendelijk displayssysteem. De palen zijn gemaakt van gerecycleerd PVC en de voeten zijn uit stevig staal.

Surf snel naar www.deinhaker.be en laat je creativiteit de vrije loop.

Profiteer met de Inhaker van ongekende grafische mogelijkheden voor jouw visuele communicatie. Deze slimme staander maakt het mogelijk om snel en voordelig in te spelen op actualiteiten, zonder telkens te investeren in een compleet nieuwe display of zuil. Met de losse inhakers tover je de standaard eenvoudig om tot bijvoorbeeld promotiedisplay, desinfectiezuil, bewegwijzering, menustandaard of vrijstaande wand. Even inhaken en klaar is jouw gepersonaliseerde pronkstuk. Met slechts één staander kun je al ontzettend veel toepassingen creëren.

De Inhaker kan geleverd worden met een voet- of wandbevestiging. Het draaggewicht per staander is maar liefst 150 kg. Je kunt dus met gemak een groot scherm tussen twee staanders inhaken. De speciale constructie zorgt er bovendien voor, dat de Inhaker niet meer van links naar rechts kan bewegen. Het systeem is modulair, waardoor je met meerdere staanders complete wanden en zelfs gesloten ruimtes kunt maken. Dat is niet alleen super praktisch en efficiënt, maar ook erg leuk! De Inhaker is verkrijgbaar in zes verschillende lengtes: van 45 cm tot 300 cm hoog. Daarnaast is er een compleet assortiment aan accessoires te verkrijgen, maar het allermooiste is natuurlijk dat je je eigen panelen, borden etc. kan maken.

Laat je inspireren en haak in naar: www.deinhaker.be en ontdek via de link “ik ben geïnteresseerd” en vervolgens “inspiratie” alle basismogelijkheden. Of bekijk meteen de templates voor het zelf maken van een Inhaker als je direct aan de slag wil via www.deinhaker.be en maak de keuze “ik wil reseller worden”, zo vind je alle mogelijke toepassingen via foto’s, filmpjes en downloads in de link “producten”. Er is een PDF beschikbaar en ook een CCLIBS-file die je direct naar je ontwerp kan downloaden.