Igepa breidt zijn Text & Cover assortiment uit met CRUSH

CRUSH is een origineel, creatief en ecologisch verantwoord gamma, samengesteld uit 55% nieuwe FSC® vezel, 30% gerecycleerde vezel en 15% ‘ander’ organisch materiaal, zoals bv. kiwi’s, graan, koffie of olijven. Bij de productie van CRUSH wordt bovendien gebruik gemaakt van 100% groene hernieuwbare energie.

Het gebruik van alternatieve vezels zorgt niet alleen voor ecologische meerwaarde maar zorgt ook voor verrassende creatieve effecten. De tactiele eigenschappen van het papier worden bepaald door het soort alternatieve vezel. Zo voelt ‘Coffee’ heel anders aan dan ‘Almond’, ‘Kiwi’ of ‘Olive’. Ook de ietwat afgewassen, trendy aardetinten werden geïnspireerd door de gebruikte vezels.

Het bedrukken van CRUSH vraagt de aandacht en zorg die ook aan elk ander ongestreken papier dienen te worden besteed. Offsetdruk, foliedruk en blinddruk werken perfect, digitale bedrukking enkel na voorafgaande testen.

CRUSH is uniek, het ademt authenticiteit en is ruim inzetbaar voor de meest uiteenlopende toepassingen. CRUSH werd al onderscheiden op de laatste editie van Luxpack als het meest innovatieve ecologische verpakkingsmateriaal van 2012.

Overzichtbrochures en stalen beschikbaar via samples@igepa.be of via uw contactpersoon bij Igepa