CALL FOR ENTRIES
 
Igepa België trekt bewust de groene kaart met de promotie van het paperbased "sign and display materiaal" BEElite. Samen met BEElite daagt ze alle creatieve print- en snijbedrijven uit om grensverleggende toepassingen te ontwikkelen met dit ‘ecologisch’ materiaal en deze in te sturen voor de "Innovation Award contest 2018". De winnaars én een topselectie van de inzendingen binnen 5 categorieën zullen een plaats krijgen op het BAM congres, Brussels Expo (6-7 dec / www.marketingcongres.be).
 
 
CATEGORIEËN
 
1 sign
2 display
3 event and exhibition
4 event furniture and POS
5 thinking out of the box
 
Bezorg ons uw inzending tussen 20 maart en 30 mei 2018. Alle inzendingen worden door een internationale jury van experten beoordeeld. De bekroonde werken samen met de genomineerde,worden aan meer dan 1200 marketeers tijdens het BAM congres te Brussel getoond. Wees hierbij aanwezig met uw innovatief product waarvan de print– en/of snij innovatie een product met recurrente business genereert. De winnende ontwerpen zullen getoond worden met een duidelijke vermelding van het bedrijf & ontwerper en maken tevens deel uit van de promotie tijdens de voordrachten op het congres.
 
 
Aarzel niet om uw commercieel vertegenwoordiger te contacteren voor vragen of inlichtingen rond uw deelname of het aanvragen van gratis materiaal voor uw project.
 

Bekijk hier hiet wedstrijdreglement